broj 46, veljača 2000.
(+)

Bjeloglavi sup
cijena10 kn

 
PRETPLATA
 
“Meridijani” su hrvatski časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja koji izlazi mjesečno tijekom školske godine.

Časopis je 1994. godine pokrenuo ugledni hrvatski profesor geografije, prof. dr. sc. Dragutin Feletar, bivši dekan PMF-a i član suradnik HAZU, te otad kontinuirano izlazi. Časopis izdaje istoimena izdavačka kuća koja se specijalizirala za geografska i povijesna izdanja, a koja je od osnutka ostala u vlasništvu obitelji.

Časopis je poznat po tome što je edukativnog karaktera te je u potpunosti hrvatski proizvod koji stvaraju hrvatski autori i fotografi. U časopisu se poseban naglasak stavlja na hrvatske teme, a i strane reportaže pišu se s hrvatskoga gledišta.

Osim po objektivnom i temeljitom pristupu temama koje objavljuje, časopis je najpoznatiji po tome što je educirao brojne generacije mladih jer prati nastavni plan i program iz zemljopisa i povijesti te ga mladima kao dodatnu neobaveznu literaturu preporučuje i nadležno ministarstvo.

Časopis je devetnaest godina izlazio deset puta godišnje tijekom školske godine, a od rujna 2013. godine časopis postaje dvomjesečnik koji izlazi pet puta godišnje i to u rujnu, studenom, siječnju, ožujku i svibnju. Časopis pretplatnicima dolazi poštom na kućnu adresu početkom svakog navedenog mjeseca.

Pretplatite se na časopis “Meridijani” i tako proširite svoje horizonte. Od rujna 2013. godine časopis je moguće kupiti samo putem pretplate. Cijena jednog primjerka časopisa iznosi 30 kuna. Poštarina za pretplatnike u Hrvatskoj uključena je u cijenu pretplate, a za inozemstvo se nadoplaćuje.

Pretplatiti se možete na dva načina:

1.
tako da ispunite i pošaljete PRETPLATNIČKI LISTIĆ na e-mail: pretplata@meridijani.hr ili na broj faksa 01/ 3360 321

2.
putem našeg web dućana:

Godišnja pretplata
(uključeno pet brojeva časopisa s poštarinom + povijesna čitanka na dar): 150 kn
godišnja pretplata
: :  želim godišnju pretplatu  : :


Dvogodišnja pretplata
(uključeno deset brojeva časopisa s poštarinom + knjiga iznenađenja i kutija za arhiviranje časopisa na dar): 300 kn
dvogodišnja pretplata
: :   želim dvogodišnju pretplatu   : :

Pojedinačni broj: 30kn

Stari brojevi (1-176) 10 kn

Kutija za časopise: 30 knCijena za Klub čitatelja 27 kn
: :  K U P I  : :
Kutija za časopise