Pridružite se klubu pretplatnika Meridijana!

HVALA!

Vaša narudžba je prosljeđena Odjelu pretplate.
Uskoro očekujte odgovor.

Pridružite se klubu pretplatnika Meridijana!

Pretplatite se na časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja “Meridijani” i tako proširite svoje horizonte. Časopis Meridijani” izlazi pet puta godišnje - u rujnu, studenom, siječnju, ožujku i svibnju. Cijena jednog primjerka časopisa iznosi 30 kuna. Poštarina za pretplatnike u Hrvatskoj uključena je u cijenu pretplate, a za inozemstvo se nadoplaćuje.

5 brojeva + DAR    1 GODINA - 150 kuna, 5 brojeva + grafitne olovke na dar
10 brojeva + DAR  2 GODINE - 300 kuna, 10 brojeva + kutija za arhiviranje časopisa na dar

NAČIN PLAĆANJA: UPLATNICA.
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE VEZANE UZ PRETPLATU NAZOVITE ODJEL PRETPLATE NA BROJ TELEFONA 01 33 62 367.

“Meridijani” su hrvatski časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja koji izlazi svaka dva mjeseca tijekom školske godine. Časopis izdaje istoimena izdavačka kuća koja se specijalizirala za geografska i povijesna izdanja. Časopis izlazi 5 puta godišnje (u rujnu, studenome, siječnju, ožujku i svibnju). Dan izlaska: 1. u mjesecu

Časopis je 1994. godine pokrenuo ugledni hrvatski profesor geografije, prof. dr. sc. Dragutin Feletar, bivši dekan PMF-a i član suradnik HAZU, te je otada kontinuirano izlazio deset puta godišnje do rujna 2013. godine kada postaje dvomjesečnik.

Časopis je poznat po tome što je edukativnog karaktera te je u potpunosti hrvatski proizvod koji stvaraju hrvatski autori i fotografi. U časopisu se poseban naglasak stavlja na hrvatske teme, a i strane reportaže pišu se s hrvatskoga gledišta. Osim po objektivnom i temeljitom pristupu temama koje objavljuje, časopis je najpoznatiji po tome što je educirao brojne generacije mladih jer prati nastavni plan i program iz zemljopisa i povijesti. Također časopis kao dodatnu literaturu preporučuje i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa.

Časopis “Meridijani” je pravo obiteljsko, edukativno štivo koje se ne baca i koji ima daleko najvišu nakladu od svih konkurentnih geografskih časopisa na našem tržištu.


Pristajem da meridijani.com koristi moje podatke iz ovog obrasca.
Prije pristanka pročitajte tekst Privole.
Privola   


Molimo potvrdite