Novosti

Dođite na 45. međunarodni sajam knjiga Interliber

News 9t3a0839 copy
News 9t3a0839 copy News 9t3a9355 copy News 20161110 194951 News img 0678 News petra somek i hrvoje decak img 0706 News klara somek img 0690

Svojim bogatim programom za sve generacije, tisućama naslova i prisustvom najznačajnijih nakladnika i knjižara - sajam knjiga Interliber - postao je nezaobilazna destinacija svakog pravog knjigoljupca. Ove godine održava se od 7. do 12. studenog na starom mjestu – na Zagrebačkom Velesajmu. Na sajmu ćete pronaći velik naslova, od najnovijih bestselera do klasika svjetske književnosti, među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. No to nije samo sajam knjiga, već mjesto na kojem se skupljaju ljudi koji dijele ljubav prema pisanoj riječi i znanju. Na Interliberu se povezuju autori i čitatelji, entuzijasti i profesionalci, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja slavi riječi i ideje. To je mjesto za susrete s omiljenim autorima, sudjelovanje na inspirativnim književnim raspravama i predavanjima, književnim čitaonicama, okruglim stolovima kao i zabavu na pub kvizovima, radionicama i koncertima. Kao najveća književna manifestacija u Hrvatskoj Interliber osim velikog broja „popularnih“ naslova nudi i najopsežniju ponudu stručne i poslovne literature, udžbenika i ostalih pomagala za daljnju izobrazbu.

Zbog toga hrabro zakoračite u toplu zagrebačku jesen i dođite na ovogodišnji Interliber koji na jednom mjesto okuplja sve one kojima su knjige posao ali i užitak. Biti dijelom ovog događanja odavno je postalo zadovoljstvo i prestiž za sve one koji sudjeluju u ovoj iznimno važnoj djelatnosti jer doista, nema boljeg mjesta za predstavljanje knjiga.

Ovim putem najavljujemo gostovanje Vikasa Swarupa, indijskog diplomate i pisca po čijem je romanu Q and A (Questions and Answers - Pitanja i odgovori) nastao poznati, višestruko nagrađivani film „Milijunaš s ulice“. Kao glavni gost, prvi dan Interlibera održat će interaktivno predavanje pod nazivom „The Talk: Vikas Swarup“ na kojem će, između ostalog, rado odgovarati i na pitanja iz publike te potpisivati knjigu „Milijunaš s ulice“…

I naša izdavačka kuća Meridijani bit će prisutna na starom mjestu, u paviljonu 5, sa svim izdanjima knjiga i časopisa, a posebno ćemo predstaviti drugo izdanje ornitološkog priručnika „Ptice Hrvatske“ autora Davora Krnjete. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

„Čitanje je putovanje koje vodi do mjesta koja nikad nismo vidjeli.“ (John Steinbec)

Doznajte više na:
https://www.zv.hr/sajmovi-7/interliber-2519/posjetitelji-2707/o-sajmu-2713/2713

https://www.facebook.com/sajaminterliber.zagreb/?locale=hr_HR

https://www.instagram.com/interliber_sajam/