Novosti

Interliber 2016.

News inteliber 3
News inteliber 3 News inteliber 2 News inteliber News inteliber stand meridijani

Pozivamo Vas na 39. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber koji će se održati od 8. do 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu.

Na našem štandu, u paviljonu 5 (štand 6d), svaki kupac dobit će na dar - glavicu luka. Zašto? Radi toga jer želimo na simboličan način skrenuti pozornost da je stanje u izdavaštvu takvo da Vam zapravo i ne treba luk da biste zaplakali.

Ideju dijeljenja luka na dar, dobili smo priređujući reportažu za posljednji 193. broj ''Meridijana'' u kojem smo pisali o najistočnijem Međimurskom naselju Donjoj Dubravi, gdje se luk tradicionalno uzgaja već nekoliko stoljeća a svake godine organizira se i sajam - Dani ljuka i ekološke proizvodnje.

Naime, stanovnici Dobrave slovo ''L'' čitaju kao ''LJ'', zato našim čitateljima na Inteliberu darujemo pravi ekološki uzgojen ''Dobravski ljuk''. Iz Dobrave ali iz ''Meridijana'' poručujemo: da znate koliko je zdrav, jeli biste ga svaki dan i doživjeli stotu!

Čitajte Meridijane, oljuštite slovo po slovo i dođite po još teksta i(li) ljuka na Interliber! Veselimo se Vašem dolasku.