Novosti

Meridijani od rujna 2013. dalje izlaze kao dvomjesečnik

News meridijani logo ferlauf
News meridijani logo ferlauf

Dragi čitatelji, nadam se da ste uživali čitajući dosadašnje brojeve časopisa “Meridijani” te Vas ovim putem molim da se pridružite našem klubu pretplatnika.

“Meridijani” su naše drage čitatelje dosad pratili deset mjeseci u godini još od 1994. godine, duga je to tradicija, zar ne? No kako dalje?

Nažalost, krizna vremena pogodila su i našu izdavačku kuću te se, uz maksimalno smanjenje troškova, borimo kako bismo sačuvali tu dugu tradiciju izlaženja. Zato smo odlučili da će od rujna 2013. godine “Meridijani” dalje izlaziti kao dvomjesečnik, a ne više kao mjesečnik.

Dakle, umjesto dosadašnjih deset brojeva godišnje, časopis “Meridijani” izlazit će pet puta godišnje tijekom školske godine. Na časopis ćete se i dalje moći pretplatiti, a u jednoj godišnjoj pretplati primat ćete pet brojeva časopisa, i to za rujan, studeni, siječanj, ožujak i svibanj. Časopis će pretplatnicima dolaziti na kućnu adresu kao i dosad, početkom svakog navedenog mjeseca. Opseg časopisa neće se mijenjati kao ni cijena.

Osim toga, od rujna se časopis više neće distribuirati na kioscima, nego će se moći kupiti isključivo putem pretplate i samo u pojedinim knjižarama. Jedna godišnja pretplata iznosit će 150 kuna, u što je uključeno pet brojeva časopisa s poštarinom + povijesna čitanka na dar. Dvogodišnja pretplata iznosit će 300 kuna, u što je uključeno deset brojeva časopisa s poštarinom + knjiga iznenađenja i kutija za arhiviranje časopisa na dar.


Nadamo se da ćete produljenjem pretplate i dalje podržati naš rad stvaranja visokokvalitetnog edukativnog časopisa “Meridijani”, koji je u potpunosti hrvatski proizvod. Pretplata pomaže i stvaranju kvalitetnih tekstova u eri blogova i tweetova te nam pomažete da naše educirane autore šaljemo na prije svega hrvatske, ali i svjetske lokacije.

Uz srdačan pozdrav

Vaša

Petra SOMEK, prof.

urednica časopisa “Meridijani”