Novosti

Na Interliberu stari i novi brojevi „Meridijana“ po sniženim cijenama

News pretplata meridijani
News pretplata meridijani News industrijska News geog hrv News bedekovic News alica News kuhinja zrinskih

Nakladnička kuća „Meridijani“ i ove godine sudjeluje na sajmu Interliberu, od 12. do 17. studenog na Zagrebačkom Velesajmu, na koji je ulaz besplatan. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati, a u petak i subotu do 21 sat. „Meridijani“ su u paviljonu 5, na štandu 6d, s knjigama, udžbenicima, CD-ima te starim i novim brojevima „Meridijana“, a sve po sniženim cijenama. Uz ostale nove knjige tu je i kapitalno izdanje „Zrinski i Frankopani – 100 godina od povratka u domovinu“.

Od ostalih novijih izdanja u "Meridijanima" ističu naslove kao što su „Hrana, kuhinja i blagovanje u doba Zrinskih“ Darka Varge, „Knjiga o Sv. Jeronimu, Iliriku i Međimurju“ učenog pavlina iz 18. stoljeća Josipa Bedekovića, „Geografija Hrvatske“ Damira Magaša, „Industrijska geografija“ Jelene Lončar i Zorana Stiperskog, „Hrvatske povijesne ceste“ Petra Feletara, „Slavne žene stare povijesti“ Mladena Tomorada i suradnika, „Čovjek i prostor – Čovjek u okolišu“ Drage Roksandića, „Iz povijesti splavarstva na Dravi“ Dragutina Feletara, „Izazovi čitanja“ Marija Kolara, „Zebrani versi“ Dragutina Feletara, „Prinosi za povijest Štrigove“ grupe autora kao i knjige o demografiji Alice Wertheimer Baletić te Dragutina i Petra Feletara itd. „Meridijani“ su u 25 godina postojanja, koliko slave ove godine, izdali više od 600 naslova, među njima i neke za djecu i mlade. Sve knjige i časopisi na Interliberu se prodaju po prigodnim cijenama.

U subotu 16. studenog na štandu "Meridijana" gostuju mladi, ali afirmirani putopisci, čije će se knjige moći kupiti na štandu „Meridijana“ tijekom cijelog sajma. Putopisci će u subotu biti na štandu po ovom rasporedu: Nikola Horvat (10 – 12 h), Damir Vujnovac (12 – 14 h), Tomislav Perko (14 – 16 h), Oscar Piljek (16 – 18 h), Goran Blažević (18 – 20 h) i Maja Klarić (19 – 21 h).