Novosti

NOVU KNJIGU "PTICE HRVATSKE” nabavite jeftinije u predbilježbi!

News ptice hrvatske ornitoloski prirucnik novosti
News ptice hrvatske ornitoloski prirucnik novosti News ptice hrvatske ornitoloski prirucnik novosti 1

Pred sam Interliber, koji traje od 7. do 12. studenog, iz tiska izlazi nova knjiga u izdanju Meridijana koju je napisao prof. Davor Krnjeta „Ptice Hrvatske – Ornitološki priručnik“! Knjiga ima 384 stranice i obilje fotografija. Dođite na njezino predstavljene na Interliberu u nedjelju, 12. studenog u 12 sati, u paviljonu 7 Zagrebačkog Velesajma!

Tamo možete kupiti knjigu uz 20% popusta u pretprodaji, koja traje do kraja Interlibera. Do tada je cijena knjige, umjesto 33,18 eura (250 kn), snižena na 26,4 eura (198,91 kn).

Knjigu možete kupiti ili rezervirati i na štandu Meridijana na Interliberu, u paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma ili je do zaključno 12. studenog kupiti ili rezervirati na: Meridijani, Obrtnička 26, 10430 Samobor, tel: 01 3362 367 ili 098 263 534, mail: meridijani@meridijani.com ili u našem web dućanu.

Prva knjiga Davora Krnjete „Ptice Hrvatske“ iz 2003., također u izdanju Meridijana, odavno je rasprodana. I sadašnja je iznimno vrijedno izdanje za ljubitelje ptica i prirode. Uz fotografiju i naznaku gdje je snimljena, svaka je vrsta ptica u ovoj knjizi kratko opisana; doznat ćete gdje je prisutna kod nas, pretpostavljeni broj jedinki, podatke o gniježđenju, staništu, prehrani, trajanju života, navikama, rasprostranjenosti u Europi i za mnoge ptice - gdje ih možete sresti.