Novosti

Odgođen 43. međunarodni sajam knjiga INTERLIBER 2020.

News interliber
News interliber News interliber2 News interliber3 News interliber4

Budući da je priopćeno kako se na neodređeno vrijeme odgađa 43. međunarodni sajam knjiga INTERLIBER 2020., predviđen od 10. do 15. studenoga, „Meridijani“ će upriličiti popuste na kupnju naših knjiga i časopisa na svojem web-dućanu, u vrijeme kad se Interliber trebao održati!

Duboko žalimo što se ove godine nećemo izbliza družiti sa svima vama koji redovito dolazite na štand „Meridijana“, ali zbog aktualne situacije razumijemo odluku o odgodi.

Pozivamo Vas da nam se i dalje javljate putem bilo kojeg kanala, pretplatite se na „Meridijane“ i kupite i druge naše vrijedne knjige, posebno u predstojeće vrijeme darivanja!

Neka naša izdanja upravo izlaze iz tiska jer su bila pripremljena za Interliber, kao što su „Advent u Zagrebu/Advent in Zagreb“, knjiga za svakoga tko voli Zagreb i prikladan poklon za sve kojima želimo ukratko predstaviti glavni grad Hrvatske te „Putovanja braće Seljan“, sa svim njihovim tekstovima prvi put objedinjenima na jednome mjestu.

Javite nam se na „Meridijani“, Obrtnička 26, 10430 Samobor, telefon: 01/33-62-367, faks: 01/33-60-321, mail: meridijani@meridijani.com