Novosti

Počeo je 42. Interliber!

News int1
News int1 News int2

Štand „Meridijana“ potpuno je spreman nakon priprema koje smo obavili sinoć. Posjetite nas, naravno uz besplatan ulaz, od danas do nedjelje, 17. studenog, u paviljonu 5 Zagrebačkog Velesajma, na štandu 6d. Radno vrijeme sajma je svaki dan od 10 do 20 sati, a u petak i subotu do 21 sat.

Čeka vas najnoviji, 208. broj vašeg omiljenog časopisa „Meridijani“ i mnoštvo starijih brojeva, a tu su i naše nove i starije knjige, CD-i, udžbenici i ostalo. Na štandu „Meridijana“ kupite i brojne naslove našeg suradnika Davora Rostuhara te knjige putopisaca Nikole Horvata, Damira Vujnovca, Tomislava Perka, Oscara Piljeka, Gorana Blaževića i Maje Klarić. Sve cijene na Interliberu su, naravno, sa značajnim popustom. Dođite po časopise i knjige, ili pretplatu na „Meridijane“, za sebe i za dar dragim ljudima! Vidimo se na Velesajmu!

Na slikama: Naša direktorica Pertra Somek s bratom dr. sc. Petrom Feletarom i književnikom i prijateljem Ernestom Fišerom, koji će sa svojim knjigama također biti na Interliberu; Zadnje pripreme na štandu "Meridijana" pred otvorenje sajma.