Novosti

U vremenu darivanja poklonite Meridijane

News  wds4354
News  wds4354 News petra somek i lidija komes  lijevo  1 News profesor feletar News petra somek s prijateljima i suradnicima meridijana News nikola horvat  desno  i hrvoje decak

Iza nas je 42. Interliber, bogatiji nego ikad, na kojem smo imali topla druženja sa  suradnicima, čitateljima i drugim prijateljima. Sa mnogima smo se prvi put upoznali uživo. Sigurni smo da je i vama bilo lijepo i da ste kupili zanimljive časopise i knjige!

Međutim, Meridijani ni dana ne miruju. Upravo smo predali u tisak monografiju Srednje strukovne škole u Samoboru koja je proslavila 130 godina postojanja i dala brojne slavne inovatore, među njima i Matu Rimca. Monografiju Strukovne predstavit ćemo u četvrtak, 28. studenog u 13 sati u Kinu Samobor, Trg Matice hrvatske 3 u Samoboru. Dođite!

Radimo i na drugim knjigama te pripremamo sljedeći, 209. broj Meridijana za siječanj i veljaču 2020.

Pred početak adventa i vremena darivanja, pozivamo vas da u poklone svojim bliskima i dragima, ali i poslovnim partnerima, uvrstite knjige u izdanju Meridijana, koje možete naći na našoj internetskoj stranici.

Darujte i pretplatu na časopis Meridijane, koju možete kupiti ovdje, na telefone 01-3362-367 ili 098-263-534 ili pak mailom na meridijani@meridijani.com

Želimo vam lijep advent i uvod u božićne i novogodišnje blagdane! 

Slika 2: Lidija Komes i Petra Somek, slika 3: akademik Dragutin Feletar, slka 4: Petra Somek s prijateljima i suradnicima Meridijana, slika 5: Hrvoje Dečak i Nikola Horvat.