Novosti

Više od 380 izlagača na 42. Interliberu

News img 0199
News img 0199 News fotka dgp News dsc 0985 News img 7371 News img 0239 News dsc 0405

Interliber, koji je otvoren u utorak, već 42 godine predstavlja središnje mjesto za promociju knjiga, pisaca, čitanja, znanosti i znanja koji okuplja najznačajnije nakladnike i knjižare. Ove godine održava se do 17. studenog, svaki dan od 10 do 20 sati.

Paviljone 5, 6 i 7a i Kongresnu dvoranu Zagrebačkog velesajma ispunilo je više od 380 izlagača iz 13 zemalja (Austrija, BiH, Crna Gora, Francuska, Hrvatska, Italija, Kina, Nizozemska, Njemačka, Rusija, SAD, Slovenija, V. Britanija i Sjeverna Irska).

Meridijani su na svom tradicionalnom mjestu u paviljonu 5 (štand 6d), a osim naših knjiga, časopisa na čelu s "Meridijanima", kutija za časopise i CD-ova, jedino tu možete kupiti brojne knjige Davora Rostuhara, Ane Bakran i drugih popularnih mladih putopisaca!

Ove godine na Interliberu se bilježi povećanje broja izlagača za 18%, a izložbenog prostora za 5%.

Premium program će ugostiti poznate pisce, a uređuju ga eminentni urednici hrvatske književne scene. Novost Premium projekta je – Interliber slušaonica audio knjiga.

Više od 200 svakodnevnih pratećih programa razmješteni su na četiri lokacije: dvorane na galeriji paviljona 5, pozornica u paviljonu 6, Kongresni centar ZV-a i otvoreni prostor.

Izdvojena tema je ZNANJE I UČENJE, čemu su posvećeni dani petak i subota (15. i 16. studeni).

U Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma održavat će se Sajam hrvatskog obrazovanja, Sajam svjetskog obrazovanja i konferencija „Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska“, a predstavit će se više od 50 izlagača iz Hrvatske i svijeta. Svi koji žele nastaviti svoje obrazovanje ili usavršiti svoje vještine, mogu pronaći najbolje programe obrazovanja, od osnovnih i srednjih škola, studiranja i jezičnih tečajeva, pomoći u učenju, do poslovnih edukacija, treninga, savjetovanja, stručnog usavršavanja i sl. Pratit će ih i drugi programi poput školskog kviza HIGH FIVE.